Dobrodošli na krovu

Ste zaplavali v podjetniške vode, pa ste naleteli na nevihto, ki je razburkala valove in se le še s težavo držite prave smeri? Kaj pa pravite na okrepitve? Pridružite se skupnosti SAŠA inkubatorja in skupaj bomo našli pot v zavetrje.

Čas je, da poiščemo zemljevid. V SAŠA inkubatorju so vam na voljo brezplačni programi, mentorji, podjetniki, ki navdihujejo, svetujejo in rešujejo.

Naroči se na 1:1 podjetniško svetovanje

Na naši spletni strani si izberi termin in si zagotovi svoj 1:1 sestanek s svetovalcem na področju vitkega podjetništva, priprave poslovnih modelov, prodaje, marketinga, prijave na EU projektov, financ …

Spletni dogodki

Spremljaj objave na naši spletni strani in socialnih omrežjih in ne zamudi atraktivnih izobraževanj in delavnic z najboljšimi strokovnjaki.

Mentorski program za Startup podjetja

V kolikor je tvoja ideja inovativna in ima potencial hitre rasti imate možnost vključitve v mentorski program SAŠA inkubatorja.

Navodila in orodja

Na spletni strani SAŠA inkubatorja smo zate pripravili seznam online orodij z navodili, ki ti bodo v pomoč pri delu na daljavo in spletni prodaji.

Prostori

V kolikor se želiš preseliti v nove prostore in se obkrožiti z inovativnimi podjetniki, nas kontaktiraj in z veseljem se bomo pogovorili o možnosti najema delovnega mesta v sodobnem coworkingu ali pisarni.

Mi se že veselimo naše skupne plovbe, tako v nevihti kot v bonaci.

Piši nam na ana.anzej@sasainkubator.si ali pokliči na 040657401.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.