O NAS

SAŠA inkubator smo ljudje. Smo stičišče mladih podjetniških talentov, Freelancerjev,  Startupov, hitro rastočih podjetij, managerjev in korporacij. Skupaj tvorimo Startup skupnost SAŠA regije, ki je vedno odprta za ambiciozne posameznike, ekipe ali podjetja, ki želijo nekaj več. Poleg brezplačnih svetovanj, mentorskih programov, delavnic in Štartup večerov z uspešnimi podjetniki, smo razvili svoj koncept treh ključnih stebrov SAŠA inkubatorja.

Za mlade dvakrat letno pripravljamo Startup vikende, katerih glavni cilj je skozi zabavo in sproščeno vzdušje odpirati vrata v svet kreativnega razmišljanja ter vitkega podjetništva.

V spomladanskem terminu odpremo poziv za nove Startupe SAŠA regije, ki se potegujejo za svoje mesto v ekskluzivnemu šesttedenskemu programu za razvoj podjetniške ideje – Podjetniški trampolin. Dvanajstim izbranim ekipam tako omogočimo vstop na 6 strukturiranih delavnic z eksperti iz celotne Slovenije, vključitev v mentorski program in na koncu 6 najboljših ekip svojo idejo predstavi pred potencialnimi investitorji, podjetniki ter vabljenimi gosti.

V novembru 2018 smo premierno organizirali mednarodno konferenco Future 4.0, ki je fokusno usmerjena na povezovanje večjih korporacij ter Startupov na področju industrije 4.0. Izbranim Startupom iz Slovenije in tujine odpremo vrata do vrhunskih vsebin ter 1:1 sestankov z predstavniki industrijskih korporacij. Future 4.0  tako postaja vsakoletna industrijska konferenca, ki podira meje mogočega.

Ekipa SAŠA inkubatorja

»Zmore tisti, ki verjame, da zmore; ne zmore tisti, ki ne verjame, da zmore!«

(Henry Ford)

 

Tudi mi smo Startup ekipa, ki deluje hitro in agilno. Ovire za nas ne obstajajo, so samo izzivi, katerih se lotevamo z veliko znanja, izkušenj in fokusirano energijo.

Karla Sitar
direktorica
EU projekti, investicije, mreženje
Sara Marić
Strokovni sodelavec
Tajništvo direktorice, administracija, prostori
Ana Anžej
Vodja stikov z javnostmi in projektov
Podjetniško svetovanje, digitalni in vsebinski marketing
Tanja Ževart Boček
Vodja financ in projektov
Pooblaščena notranja revizorka, vodja financ in projektov
Jan Skok
Strokovni sodelavec
Podjetniško svetovanje, poslovni načrti, projekti
Marko Vukobrat
Podjetniški svetovalec
Podjetniško svetovanje, prodaja

Naši inkubiranci