Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

1. MASTERCLASS Startup Generator: Business model

16. maja , 17:00 20:00

Začenja se 6-tedenski pospeševalniški program za podjetniške ideje Startup generator.

Na prvi masterclass delavnici se bomo posvetili pripravi poslovnega modela. Zakaj odličen izdelek ni dovolj za uspešno prodajo, kaj je tisto, kar zagotavlja produktu dobre možnosti za uspeh na trgu? Predavateljica Urška Jež vas bo popeljala skozi temeljne gradnike, izzive in nasvete, za testiranje in uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov, vas seznanila s primeri iz prakse ter vam odgovorila na vprašanja za vaše konkretne poslovne ideje.

 

O predavateljici:

Dogodek bo vodila Urška Jež, ki je ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse, ki facilitira transformacijo ekip, posameznikov in podjetij v smeri inovacij in agilnosti. Njihovo poslanstvo je ozaveščanje in apliciranje obstoječega potenciala za dolgoročno poslovno uspešnost. To je uspešno udejanjala že kot soustanoviteljica in izvršna direktorica ABC pospeševalnika, enega prvih zasebnih pospeševalnikov v Jugovzhodni Evropi, kjer so za uspešno poslovno pot pripravljali in opolnomočili številna zagonska podjetja in ekipe.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran