Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

3. MASTERCLASS Startup Generator: Marketing

30. maja , 17:00 20:00

12 ekip, ki v programu Startup Generator pridobivajo moč (beri znanje), se bodo danes izobraževale na delavnici marketinga. Kako se lotiti marketinga, katere marketinške kanale aktivirati, na kak način nagovoriti kupce ter jih doseči, ko so sredstva v začetni fazi za marketing omejena?

O predavatelju:

Jure Doler, po izobrazbi magister ekonomije, se danes se kot podjetnik posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin, iskanju novih komunikacijskih kanalov ter odkrivanju novih trendov. Prav tako pa tudi klepetalnim robotom (ang. chatbot) na pogovornih platformah, za katere verjame, da so prihodnost komuniciranja med uporabniki in organizacijami.

Jure piše za različne publikacije in bloge; med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tech blogov. O digitalnem marketingu tudi predava in izvaja delavnice ter nastopa v vlogi mentorja oz. svetovalca zagonskim ter ostalim podjetjem.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Šaleška c. 2A, Velenje