Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

4. MASTERCLASS Startup Generator: Investment

6. junija , 17:00 20:00

Startupi – generatorji se bodo na delavnici naučili postaviti cenovno politiko in definirati ceno za svoje izdelke oziroma storitve. Spoznali bodo kje in kakšni so skriti stroški, na katere pogosto pozabijo ter kako naj strukturirajo svoje postavke, da bi poslovanje svojega startupa postavili karseda optimalno.

V drugem delu predavanja se bomo posvetili oblikam financiranja in pridobivanja kapitala. Nina bo kot izkušena mentorica in vlagateljica razložila katere vrste financiranje poznamo, v čem se razlikujejo ter kako poteka odločevalski proces za pridobitev le-te.

Na koncu delavnice nas čaka razlgasitev 6 finalistov, ki se podajajo v na pot pitchanja, s katerim bodo na prepričljiv način izstopile 3 zmagovalne ekipe, ki bodo prejele točke za razpis za nepovratna sredstva, kar 10.000 eur Mestne občine Velenje.

O predavateljici:

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije in ima več kot 10 let izkušenj v investicijskem in poslovnem svetu ter sodeluje z inovativnimi, naprednimi in proaktivnimi ekipami, ki so del startup podjetništva. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da svoje ideje spremenijo v resnična, uspešna podjetja. Trenutno je posvečena podjetju Alita Capital, kjer so resnični vlagatelji v tvegani kapital – vlagajo razmeroma majhne zneske, a veliko svojega časa in znanja v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanoviteljske ekipe s trajno voljo, da oživijo zanimive ter inovativne projekte. 

V preteklosti je kot solastnica uspešno vodila švicarski sklad AlpVent AG, kjer je pod svoje okrilje sprejela uspešna slovenska podjetja, kot so Mali Junaki, TAIA, FlySentinel in druga. Pod okriljem Alita Capital je že podprla podjetja Cresco Innovation, Swipstyle, Salesqueze in druga.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran