Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

4. Mednarodna konferenca FUTURE X – Kreiraj svojo prihodnost in bodi z nami!

7. decembra, 2021 , 12:00 19:00

Vabimo vas na 4.mednarodno konferenco Future X, ki bo potekala 7. decembra, 2021 od 12:00 do 19:00.

Pridružite se nam pridružite na naši misiji ustvarjanja nove dimenzije X, kjer povezujemo nove tehnologije, start- upe in korporacije na temo prihodnosti industrije 4.0. Z nami bodo nadarjeni, v prihodnost usmerjeni govorci iz različnih držav: Hrvaške, Bosne, Slovenije, Avstralije in Norveške. Naši gostje bodo delili vpoglede, kako oblikovati ekipe in ljudi opolnomočiti ter motivirati za agilno, odločno zasledovanje priložnosti za inovacije, o digitalizaciji v industriji, podirali bodo mite o umetni inteligenci in predstavili primer pametnega mesta in rešitev, na koncu pa vas vabimo tudi k debati.

Konferenca Future X je za vse udeležence brezplačna in poteka ONLINE. Prijave so obvezne. Na dan dogodka prejmete povezavo za spremljanje konference.

Vse start-upe vabimo, da se registrirajo na naši novi Platformi Future X, ki odpira vrata do korporacij, ter jih navdušite s svojim znanjem, podjetniškimi idejami, s katerimi se ukvarjate ter s tem zgradite most do sodelovanja in uspešno pot v prihodnost.

Kreiraj svojo prihodnost in bodi z nami!

Več o konferenci:  www.future-x.si

FACEBOOK

INSTAGRAM

Dogodek sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

BREZPLAČNO