Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

4. rojstni dan PC Standard

3. oktobra, 2019, 18:00 - 21:00

Vabimo te na praznovanje, kjer se bodo predstavili 4-je ustanovitelji najboljših podjetij, ki so svojo pot začela v Podjetniškem centru Standard.

Aleš Nastran, Amibit
Izkušeno podjetje na področju upravljanja različnih energetskih naprav z namenom optimizacije energetskih virov in znižanja stroškov ter vzpostavitvijo obratovalnega nadzora preko EIS – energetskega informacijskega sistema.

Seudin Softič, Autotech
Inovativno, mlado in razvojno usmerjeno podjetje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov, industrijske avtomatizacije in proizvodnih procesov.

Eva Štraser, Evegreen
Podjetje Evegreen si prizadeva za reševanje čedalje bolj perečega okoljskega problema – kopičenje plastične embalaže v okolju. Ukvarja se z izdelavo bioplastike, ki predstavlja alternativo klasični plastiki. Njena prednost je v tem, da je narejena iz naravi prijaznih snovi, ki se v okolju hitro razgradijo.

David Mernik, Datagrad
Podjetje je razvilo gradbeni E-dnevnik, ki je moderna različica “klasičnega” gradbenega dnevnika. Zasnovan je kot spletna aplikacija, dostopna na skoraj vseh elektronskih napravah, ki imajo dostop do spleta.

Veseli bomo, če se nam pridružiš, da skupaj proslavimo in nazdravimo novim uspehom.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdiš na spodnji povezavi.

PRIJAVA: https://forms.gle/zFrAy8wtmmYByYjh7

Podrobnosti

Datum:
3. oktobra, 2019
Ura:
18:00 - 21:00

Organizator

SAŠA inkubator
E-naslov:
info@sasainkubator.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

SAŠA inkubator
Šaleška cesta 2a
Velenje, 3320 Slovenija
+ Google Map