Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Connected Marketing – Branding v praksi

3. junija, 2020 , 17:00 20:00

V uvodnem delu bomo najprej pogledali definicije blagovnih znamk. V nadaljevanju se bomo osredotočili na pomembne poglede nastanka in upravljanja blagovnih znamk v današnjem času v znaku sprememb, ki jih je prinesla digitalizacija. Skozi prezentacijo bo predstavljenih kar veliko primerov, ki bodo poskrbeli za navdih udeležencem.

Petra Čadež

Direktorica Marketinga SPP Delikatesni namazi v podjetju Atlantic Grupa

Petra Čadež ima več kot 20 let mednarodnih izkušenj na področju marketinga, strateškega upravljanja z blagovnimi znamkami in komuniciranja. Svojo poslovno pot je začela v agencijskem svetu, najprej v študentskih letih na agenciji Pristop in kasneje vodila oddelek za odnose z javnostmi na agenciji Formitas BBDO. Konec leta 2000 je svojo pot nadaljevala na strani naročnika, ko je postala Vodja službe za tržno komuniciranje na Si.mobilu, ki ga je vodila do sredine leta 2004. Od leta 2004 do konca leta 2016 jo je poslovna pot vodila do raznih mednarodnih izzivov na direktorskih pozicijah znotraj skupine Telekom Avstrija na različnih trgih (Avstrija, Srbija, Hrvaška, Slovenija). Od leta 2017 je Direktorica Marketinga SPP Delikatesni namazi v podjetju Atlantic Grupa / Atlantic Droga Kolinska.

Je tudi zelo aktivna v stroki kot predavateljica, članica žirij in z aktivnim sodelovanjem v stanovskih organizacijah: Predsednica Društva za Marketing Slovenije, članica programskega sveta Slovenske Marketinške Konference  in članica upravnega odbora SOZ.

Brezplačno