Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Naših prvih pet let! Praznujte z nami!

V sredo, 30. septembra 2020, ob 17. uri v Podjetniškem centru Standard pripravljamo praznovanje ob 5. obletnice delovanja PC Standard in nove ekipe SAŠA inkubatorja.

V petih letih je Podjetniški center Standard postal dom najboljših zagonskih podjetij SAŠA regije. V SAŠA inkubatorju je zraslo 61 novih podjetij, ki so skupaj ustvarila 85 novih delovnih mest. V programe, ki smo jih skrbno zasnovali in izvedli, pa se je uspešno vključilo več kot 250 podjetij.

Pred petimi leti nismo vedeli, kam se podajamo. A danes smo ponosni na prehojeno pot.Veseli smo, da upravičujemo pričakovanja naših zvestih podpornikov, in počaščeni, da se bosta praznovanja udeležila tudi Ajda Cuderman, direktorica Javne agencije Spirit, in Peter Dermol, podžupan Mestne občine Velenje.

Snujemo nadaljnji razvoj. Na dogodku bo v družbi odličnih sogovornikov potekala živahna razprava o prihodnosti podpornega okolja in kako postati še boljši sopotnik podjetništvu v SAŠA regiji. Pridružili se mi bodo Matej Rus iz Tovarne podjemov in Iniciative Startup Slovenija, Branko Drobnak, predsednik Poslovnih angelov Slovenije, ter Franci Bratkovič, direktor Razvojnega centra Novo mesto. Pogovor bo moderiral Islam Mušić.

V teh petih letih brez vas ne bi mogli nanizati toliko uspehov, zato prisrčno vabljeni, da praznujemo skupaj!

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2020-2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

30. septembra, 2020 , 17:00 18:30

PC standard

SASA inkubator d.o.o.
Velenje, Slovenia 3320
+ Google Map
031763102