Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Business angel investing via a fund – and with innovative participatory investing

25. oktobra, 2021 , 17:00 20:00

Pogledali si bomo skrivnosti delovanja daFUND-a, ki predstavlja nov način, kako lahko poslovni angeli združijo resurse in investirajo v start-up-e. Sklad daFUND namreč omogoča poslovnim angelom, da poleg investiranja prek standardne strukture sklada investirajo tudi zelo targetirano – prek dodatne participacije v investicijah v posamezna ciljna podjetja. Poleg tega angeli profitirajo tudi prek transparentnega vpogleda v proces odločanja o investicijah, kar jim omogoča, da lahko bolje oblikujejo svoje investicijske pristope.

Delavnica bo potekala ONLINE, v ponedeljek, 25.10.2021 od 17h do 20h.

Dogodek je BREZPLAČEN, obvezna je PRIJAVA. Pred dogodkom boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do delavnice, ki bo izvedena preko platforme ZOOM.

O predavatelju: Darko Butina

Darko je izkušen investitor z izjemnimi rezultati. Poleg tega ima Darko izkušnje iz različnih podjetij, in sicer tako na izvršnih menedžerskih pozicijah kot tudi kot ustanovitelj / podjetnik in član nadzornih svetov. Tekom let je Darko imel tudi priložnost svetovati več različnim start-up-om okoli sveta – od ZDA do Velike Britanije, Švice, Slovenije, Srbije in Makedonije.

BREZPLAČNO

Partnerji projekta: Poslovni angeli Slovenije, KIKštarter in Primorski tehnološki park. Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran