Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Čuječnost za podjetnike – ODPOVEDANO!

16. septembra, 2021 , 19:00 20:30

Vabimo te na dogodek z mreženjem, kjer bomo spoznali nekaj ključnih izhodišč o čuječnosti in obvladovanju stresa, ki vam bodo pomagala na vaši podjetniški poti.

Čuječnost je temeljna sestavina človekovega zavedanja, ki je ključno za čustveni in osebnostni razvoj vsakega posameznika. Z jasnejšim zavedanjem in sprejemanjem tega, kar se že odvija znotraj nas, spodbudimo konstruktivne spremembe v vedenju. Na dogodku bomo izvedli vajo ‘Trije koraki zavedanja’ in pridobili napotke, kako vnašati čuječnost v vsakdanji tempo podjetnika. Cilj delavnice je spoznati osnove čuječnosti in praktično vajo za vsakodnevno rabo z namenom podpore pri obvladovanju stresa in spodbujanja podjetnikov k skrbi zase.

 

PROGRAM:

  • Teoretična predstavitev čuječnosti s poudarkom na uporabi čuječnosti kot podpore v obdobjih, ko je doživljanje stresa bolj izrazito
  • Vodena vaja čuječnosti
  • Moderiran pogovor, ki podjetnike podpre pri razumevanju vaj in širjenju zavedanja
  • Mreženje in izmenjava dobrih praks

 

Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava: TUKAJ!

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. 

Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Grad ob Sotočju

Savinjska cesta 4
Nazarje, 3331 Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran