Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

DAN P

26. maja, 2021 , 17:00 18:30

Oblikovanje cenovnih strategij

V okvirju startup programa »Startup generator« nas čaka nov promocijski dogodek. Startup generator je v osnovi program 6. delavnic, ki pospešuje rast podjetniških idej. S pomočjo mentorjev in delavnic so startupovci dobili nova znanja, namige in navodila.

Pred nami je promocijski dogodek A, na katerem bo 12 startup ekip svoje dodelane in dobro pripravljene podjetniške ideje »pitchalo« pred komisijo, ki bo izbrala 6 finalistov programa »Startup Generator«.

Dogodek bomo organizirali preko ZOOMa v sredo 26.5.2021 ob 17 uri. Za dodatna vprašanja in informacije smo na voljo na marko.vukobrat@sasainkubator.si

O predavateljici:

Dogodek bo vodila Ana Anžej direktorica SAŠA inkubatorja, ki je dolgoletna strokovnjakinja na področju PR, marketinga in javnega nastopanja ter priprav na pitche. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana slovenistka in dolgoletna vodja projekta FUTURE 4.0, ki dosega izjemno prepoznavnost.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.