Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

DELAVNICA JAVNEGA NASTOPANJA

31. marca, 2021 , 16:00 19:00

Javno nastopanje za večino posameznikov ni samoumeven talent. V večini primerov gre za dobro naučeno sposobnost. V start up podjetništvu je izjemnega pomena, da imajo podjetniki sposobnost svoje ideje, vizijo in inovativnost dobro predstaviti pred investitorji, strankami in nenazadnje tudi na razpisih, kot je P2. To je edini način, da lahko samozavestno in markantno vstopijo na trg.

Na delavnici bodo udeleženci prejeli znanja s katerimi bodo lahko samozavestno nastopali in predstavljali sebe in svoje podjetje. Naučili se bodo kaj je pomembno izpostaviti in kaj je bolje izpustiti. Start up podjetja se bodo srečala tudi s primeri dobre prakse.

Prijava na dogodek je brezplačna, število prijav je omejeno! Prijave sprejemamo na: marko.vukobrat@sasainkubator.si

O predavateljici:

Delavnico bo vodila Ana Anžej V.D. direktorice SAŠA inkubatorja, ki je dolgoletna strokovnjakinja na področju PR, marketinga in javnega nastopanja ter priprav na pitche. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana slovenistka in dolgoletna vodja projekta FUTURE 4.0, ki dosega izjemno prepoznavnost.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.