Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PREDSTAVITEV AKTUALNIH RAZPISOV IN VAVČERJEV

24. februarja, 2021 , 17:00 20:00

Trajanje: 4 šolske ure

Lokacija: online ZOOM

Ciljna skupina: Člani SAŠA inkubator, potencialni podjetniki, drugi podjetniki

Predavateljica: Kristina Kočet Hudrap

Kontaktna oseba: Marko Vukobrat (marko.vukobrat@sasainkubator.si)   


Vsebina

Na delavnici bodo predstavljeni razpisi, ki so aktualni za mlada zagonska podjetja. Predelali bomo tudi statistične kazalnike glede koriščenja v preteklosti in oris, kakšna podjetja so primerna za sodelovanje na razpisih. Pregledali bomo dokumentacijo, ki je za prijavo na razpise potrebna ter razdelili razpise na tiste za povratna in nepovratna sredstva. Lotili se bomo tudi področja vavčerjev, ki so v tem času še posebej aktualni. V drugem delu delavnice nas čaka zanimiv sogovornik, odgovarjali pa bomo tudi na različna vprašanja. Delavnica bo potekala preko ZOOMa, 24. 2. 2021 od 17.00 do 20.00. Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je PRIJAVA.


O predavateljici:

Delavnico bo vodila Kristična Kočet Hudrap, ki prihaja iz podjetja TIKO PRO, ki se ukvarja s področjem državnih in EU razpisov. Uspešno poslujejo v več državah EU.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.