Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Facebook oglaševanje

29. septembra, 2021 , 17:00 20:00

Na on-line delavnici bomo predstavili platformo Facebook for Business, kako jo pravilno uporabljati in kako interpretirati pridobljene podatke v oglaševalskih poročilih z namenom optimizacije za rast.

Vsebina:

  • Vzpostavitev Facebook for Business
  • Facebook pixel in spremembe na tem področju
  • 3 tipi ciljnih skupin in njihova uporaba v praksi
  • Upravitelj oglasov in primer priprave celotne promocijske kampanje po modelu AIDA lijaka
  • Kako definirati KPI-je glede na naš poslovni model
  • Interpretacija oglaševalskih poročil in optimizacija za rast

Facebook ima masivno publiko, med katerimi so tudi vaše stranke, pritegnite pozornost in jih nagovorite ter povečajte svojo prepoznavnost.

PRIJAVE na dogodek so obvezne. Pred dogodkom vam bomo poslali povezavo na delavnico, ki bo potekala preko ZOOM-a.

Predavanje bo izvedel Vid Hrovat iz podjetja Marketing Manifest. Vid Hrovat je svetovalec z večletnimi izkušnjami na področju družbenih omrežij za podjetja, društva in organizacije. Sodeloval je z več kot 20 podjetji in organizacijami ter skrbel za komunikacijo na družbenih omrežjih in oglaševanje v industriji srečanj, prodaji na spletu, izobraževalnem ter storitvenem sektorju in mnogih drugih.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

BREZPLAČNO

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Zoom