Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

3.delavnica: Growth hacking v praksi

3. maja, 2021 , 17:00 20:00

Growth hacking v praksi

Program »Startup generator« se nadaljuje. Startup generator je program 6. delavnic, ki bo pospešil rast podjetniških idej. V SAŠA inkubatorju smo nadgradili program podjetniški trampolin in naredili korak v dimenzijo virtualne resničnosti. Za vse, ki imajo energijo in podirajo okvirje mogočega, odpiramo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Delavnica »Growth hacking v praksi« bo udeležencem omogočila, da dobijo celovit pregled marketing kampanje s primeri Growth hackinga. Startupom bo delavnica pomagala pri iskanju idej ter pripravi objav za FB in IG. Znanje in izkušnje bomo delili tudi na področju »Email marketinga«, spoznali bomo FB pixel itn.

O predavatelju:

Timotej je svojo marketinško kariero začel na Studio Moderna Slovenija, kjer je postal vodja internetne prodaje. Kasneje je upravljal marketinške kampanje s preko $40,000 dnevnega budžeta za večje Sillicon Valley mobile start-upe. Pred dobrim letom sta z očetom ustanovila D2C lovsko blagovno znamko Black Fire – sredstvo za privabljanje divjih prašičev. Timotej je tudi redni govorec na največji svetovni super-affiliate konferenci Affiliate World Conferences.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.