Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako premagati monopol na trgu?

10. marca, 2020 , 19:00 21:00

Podjetje eŠola danes večina pozna pod produktom eAsistent, ki je zaznamoval šolstvo v zadnjih 10 letih. Za tem zelo uspešnim startup podjetjem stojita Vladimir in Mihael. Leta 2009 sta na pobudo svoje prejšnje srednje šole začela z razvojem aplikacije za vodenje izostankov dijakov od pouka. Takrat si nista predstavljala, da bo ta mini projekt prerasel v življenjski projekt eAsistent, ki je informatiziral slovensko šolstvo.

Danes se redko kdo spomni, da pred začetkom eAsistenta obstajal sistem, ki so ga uporabljale skoraj vse osnovne šole in da je preboj novega orodja bil zelo težaven. eAsistent je z novimi pristopi zamajal monopol in v nekaj letih tekmeca skoraj v celoti izrinil iz trga, saj danes eAsistenta uporablja več kot 80 % vseh šol v Sloveniji.

Pot od začetka do danes ni bila vedno uspešna. Ekipa se je preizkušala na več področjih, se iz napak učila in vseskozi nadgrajevala tako strokovno, kot osebnostno. Danes zaposlujejo več kot 30 ljudi in novih projektov jim nikoli ne zmanjka.

PRIJAVI SE

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Dogodek je brezplačen, obvezna je prijava.

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Podjetniški center Standard

Šaleška cesta 2a
Velenje, 3320 Slovenija
+ Google Map
03 7777 104
Poglej Prizorišče spletno stran