Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako se pripraviti na izhod iz naložbe s pravimi koraki v procesu – posebnosti CEE Regije

9. novembra, 2021 , 09:00 11:00

Izhod iz naložbe je zadnji korak investitorja v posamezni naložbi zato je še kako pomembno kateri so najpomembnejši koraki izstopnega procesa? Kakšen je tipičen časovni okvir? Velike razlike pri izhodih se kažejo pri prodaji finančnemu ali strateškemu vlagatelju ter pri sami vlogi angelskega vlagatelja pri izstopu. Pogledali si bomo posebnosti podjetij// transakcij v Srednji in Vzhodni Evropi (in težave, ki jih imajo investitorji pri tem). Vse bomo zaobjeli na študijah primerov, s katerimi bomo prikazali boljše razumevanje prodajnega postopka.

O predavatelju:

Lénárd Horgos, partner, Absolvo

Ustanovni partner in direktor mednarodnega svetovalnega podjetja Absolvo Consulting, ki ima več kot 15 let izkušenj na mednarodnem področju in v srednji ter vzhodni Evropi na različnih področjih poslovanja, kot so financiranje rasti, zbiranje tveganega kapitala za povečanje števila podjetij in rastoči / nadarjeni zagoni v tehnološko in inovativno usmerjenih panogah, oblikovanje in izvajanje strategije rasti, odnosi z mednarodnimi vlagatelji ter svetovanje o M&A na strani nakupa in prodaje. Letno upravlja 10-15 transakcij VC/PE in M&A.

Je izkušen govornik in vodja delavnic od Budimpešte do Milana. Predavatelj na madžarskih in mednarodnih podjetniških in tehnoloških univerzah na področju VC/PE, poslovne strategije in tematik, povezanih s podjetništvom, mentor/govornik na več regionalnih podjetniških programih. Meni, da je bolj agilni podjetnik kot svetovalec.

Nekdanji član uprave madžarskega združenja tveganega kapitala in zasebnega kapitala (HVCA), ustanovni član madžarske mreže poslovnih angelov (HunBAN).

Diplomiral je na Univerzi za ekonomske vede v Budimpešti, nato je študij poslovanja sledil strategiji, financiranju, trženjskim specializacijam na MIT in Wharton Business School.

Delavnica bo potekala ONLINE, v torek, 9.11.2021 od 9h do 11h. Na dogodek so obvezne prijave. Ob prijavi prejmete povezavo na dogodek – ZOOM.

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Zoom