Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

5.delavnica: Ključ do uspešne prodaje

17. maja, 2021 , 17:00 20:00

Ključ do uspešne prodaje

Pod okriljem »Startup generatorja« smo pripravili novo delavnico. Startup generator je program 6. delavnic, ki bo pospešil rast podjetniških idej. V SAŠA inkubatorju smo nadgradili program podjetniški trampolin in naredili korak v dimenzijo virtualne resničnosti. Za vse, ki imajo energijo in podirajo okvirje mogočega, odpiramo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Delavnica z naslovom »Ključ do uspešne prodaje« nam bo predstavila pojem »podjetja«, stereotipe o prodaji in prodajnikih ter nas seznanila z bistvenimi elementi za uspešno prodajo na področju produkta/storitve, strategije in podatkov o kupcu.

V sklopu delavnice se bomo lotili prodajnih procesov in orodij, B2B prodajnih verig in drugih prodajnih trikov.

O predavatelju:

Martin Blazinšek je vpet v podjetništvo že od leta 2013, ko je ustanovil svoj prvi startup Enolyse. Nato je bil zaposlen v različnih podjetjih: Povio Labs, Plastika Skaza in Chipolo, kjer se je ukvarjal predvsem z digitalnim marketingom in prodajo. Z januarjem 2021 pa se je zaposlil kot direktor prodaje v hitro rastočem lokalnem podjetju Malinca, kjer razvija nove prodajne kanale in krepi prodajo v trgovskih verigah na slovenskem in hrvaškem trgu. Poleg redne zaposlitve uspešno vodi tudi spletno trgovino “stomprocket”, ki jo je septembra 2020 lansiral s sodelavcem iz Chipola.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.