Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Lean principles in Due Diligence: How to NOT spend thousands of euros on consultants and lawyers?

14. oktobra, 2021 , 17:00 20:00

Kako NE porabiti tisoč evrov za svetovalce in odvetnike? Spregovorili bomo o načelih skrbnega pregleda in s tem povezanih temah. Zakaj je pomembna stopnja zagona, kakšna je razlika med kulturo ljudi in ekipe v primerjavi z analizami P&L in IPR? Naložbe v post-covid dobi: kako zagotoviti obstoj podjetja in ustanoviteljev in še veliko več?

Delavnica bo potekala ONLINE, v četrtek, 14.10.2021 od 17h do 20h.

Dogodek je BREZPLAČEN, obvezna je PRIJAVA. Pred dogodkom boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do delavnice, ki bo izvedena preko platforme ZOOM.

O predavateljih:

Petr Šíma, upravni partner, soustanovitelj DEPO Ventures

Kot član upravnega odbora EBAN je Petr odgovoren za izgradnjo skupnosti angelskih vlagateljev. Vodi pobude za čezmejne naložbe in sindikacijo angelov vlagateljev. Petr je opazovalec upravnega odbora v oblaku Kareer. Pomaga portfeljskim podjetjem pri zbiranju sredstev in razvoju poslovanja. Petr je leta 1993 ustanovil tudi svetovno znano svetovalno podjetje NSG MORISON. Več kot 20 let je bil M&A in korporativni svetovalec. Kot študent na UEBP je bil soustanovitelj sklada za privatizacijo naložb.

Michal Ciffra, upravni partner, soustanovitelj DEPO Ventures

Michal vodi upravljanje portfelja in strategijo DEPO VCS. Je član upravnega odbora družb SmartGuide in Pulselive Inc. ter opazovalec upravnega odbora pri Tatum AG. Osredotoča se na fintech/blockchain, deep-tech in travel-tech. Michal je nekdanji svetovalec za združitve in prevzeme pri NSG Morison. Diplomiral je iz korporativnih financ in poslovne administracije na Univerzi za ekonomijo in poslovanje v Pragi (UEBP).

Partnerji projekta: Poslovni angeli Slovenije, KIKštarter in Primorski tehnološki park. Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

BREZPLAČNO

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran