Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MANAGER 3.0

3. novembra, 2020 , 17:00 20:30

Na delavnici bodo udeleženci spoznali lastnosti agilnega vodenja in kompleksnega razmišljanja ter pridobili znanje o tem, kako v podjetju ustvariti okolje z opolnomočenimi in samoorganiziranimi ekipami, ter kako motivirati zaposlene in razvijati njihove veščine.

Delavnica poleg teorije vključuje tudi konkretne prakse, ki pomagajo menedžerjem in vodjem transformirati njihove organizacije ter jih narediti bolj inovativne in produktivne.

Cilj delavnice je, da udeleženci slišano in doživeto lahko takoj prenesejo v svojo prakso in konkretno izboljšajo delovanje in učinkovitost svojih timov.

Delavnica bo zajemalo:

  • Management in vodenje
  • Motivacija zaposlenih
  • Opolnomočenje ekip
  • Vodenje na daljavo

O predavatelju:

Voranc Kutnik, partner v podjetju CorpoHub je agilni entuziast, certificiran Scrum Professional in prvi Management 3.0 trener v Sloveniji. Po desetih letih dela v IT-ju se je odločil, da je agilnost tista stvar, s katerim se želi ukvarjati do konca življenja. Je eden izmed začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v slovenskem prostoru z bogatimi izkušnjami na področju izobraževanja in svetovanja vodjem, ekipam in organizacijam pri njihovih agilnih transformacijah.

Delavnico bomo izvedli 3. 11. 2020 ob 17:00 in bo na voljo za vse prijavljene. (število prijav je omejeno na 15 oseb). Delavnica je brezplačna, obvezna je PRIJAVA.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Zastonj

Zoom