Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

2.delavnica: Marketing kot orodje za validacijo

26. aprila, 2021 , 17:00 20:00

Marketing kot orodje za validacijo

Začel se »Startup generator«. Startup generator je program 6. delavnic, ki bo pospešil rast podjetniških idej. V SAŠA inkubatorju smo nadgradili program podjetniški trampolin in naredili korak v dimenzijo virtualne resničnosti. Za vse, ki imajo energijo in podirajo okvirje mogočega, odpiramo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Na delavnici »Marketing kot orodje za validacijo« bodo startupi dobili odgovore na vprašanje: »Kaj je marketing?« V nadaljevanju bodo spoznali pomen »zgodbe« in način kako do nje. Lotili se bomo tudi segmentacije strank oziroma kupcev in spoznali, kaj ja prednost in kako komunicirati različnost. Pozabili ne bomo niti na kanale prodaje…

O predavateljici:

Dogodek bo vodila Marš, ki je uspešna podjetnica in strokovnjakinja za digitalni marketing. S svojim znanjem svetuje podjem po celem svetu.
Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.