Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Metode ocenjevanja startup podjetij in orodja za odločanje

2. novembra, 2021 , 10:00 13:00

Startup podjetja je na začetku zelo težko oceniti, saj je vsa vrednost v prihodnjih denarnih tokovih ali izhodnem potencialu. Ali obstajajo orodja ali metode, ki nam pomagajo oceniti vrednost določenega zagona? Preučili bomo glavne metode vrednotenja in poskusili oceniti zagon na praktičnem primeru s priloženimi predlogami Excel.

Delavnica bo potekala ONLINE, v torek, 2.11.2021 od 10h do 13h.

Na dogodek so obvezne prijave. Pred dogodkom boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do delavnice, ki bo izvedena preko platforme ZOOM.

O predavatelju:

Andrej Dolenc je manager v finančno-svetovalnem podjetja CSA d.o.o., kjer vodi oddelek za vrednotenje. Svojo kariero je začel v KPMG Slovenija, kjer je pridobil bogato znanje na področju vrednotenj. Njegovo delo se večinoma nanaša na vrednotenje podjetij in skrbne preglede. Trenutno je vpisan v program Slovenskega inštituta za revizijo z namenom pridobiti licenco pooblaščenega ocenjevalca vrednosti podjetij.

Partnerji projekta: Poslovni angeli Slovenije, KIKštarter in Primorski tehnološki park. Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Zoom