Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Ne pozabi dihati!

2. septembra, 2021 , 19:00 20:30

Vabimo te na dogodek z mreženjem, kjer bomo spoznali preproste dihalne tehnike, ki ti bodo pomagale pri soočanju s stresnimi situacijami.

DIHANJE je zelo pomembna stvar, ker z dihanjem se tudi življenje na zemlji začne in tako je zelo pomembno, da ohranjamo to naravno dihanje skozi celo naše življenje, pa ni važno v katero pustolovščino nas vrže. Zato ozaveščajte dihanje, sploh ko ste pod stresom, ko hitite, se ustavite za minuto in globoko dihajte s celim telesom. Posledično se bodo umirili vsi procesi v telesu, se bodo naravnali na naraven – pravilen proces, posledično se bodo umirili tudi občutki, misli, zopet boste lahko jasno razmišljali, dobivali boste kreativne, ustvarjalne ideje. T

Svet boste videli iz druge, bolj mirne – pozitivne perspektive in lažje boste živeli in ustvarjali tako življenje, kot si ga boste vi zaželeli.

PROGRAM:

  • predstavitev dihalnih tehnik
  • praktična delavnica dihanja
  • mreženje in izmenjava dobrih praks

Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava: TUKAJ!

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. 

Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Podjetniški center Standard

Šaleška cesta 2a
Velenje, 3320 Slovenija
+ Google Map
03 7777 104
Poglej Prizorišče spletno stran