Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

4.delavnica: Oblikovanje cenovnih strategij

10. maja, 2021 , 17:00 20:00

Oblikovanje cenovnih strategij

V »Startup generatorju« nas čaka nova delavnica. Startup generator je program 6. delavnic, ki bo pospešil rast podjetniških idej. V SAŠA inkubatorju smo nadgradili program podjetniški trampolin in naredili korak v dimenzijo virtualne resničnosti. Za vse, ki imajo energijo in podirajo okvirje mogočega, odpiramo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Pred nami je delavnica »Oblikovanje cenovnih strategij«. Startupi se bodo na delavnici naučili postaviti cenovno politiko in definirati ceno za svoje izdelke oziroma storitve. Spoznali bodo kje in kakšni so skriti stroški na katere pogosto pozabijo ter kako naj strukturirajo svoje postavke, da bi poslovanje svojega startupa postavili karseda optimalno.

O predavateljici:

Nina Dremelj je ustanoviteljica in direktorica podjetja Alita Capital. Deluje kot uspešnja upravljalka podjetij, mentorica in podjetnica. Letos je Nina postala tudi predsednica kluba Poslovni angeli Slovenije.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.