Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Od 0 idej do 1000 in kako izbrati pravo

9. septembra, 2021 , 16:00 19:00

Brezplačno

Se tudi vi kdaj znajdete v situaciji, ko kljub prizadevanjem kreativnih idej ne uspete zvabiti na plano? Ali se vam morda prav nasprotno v glavi nenehno porajajo nove ideje, ki rojijo s takšnim tempom, da jih ne zmorete učinkovito prefiltrirati?

Na tretjem predavanju seminarjev BUSINESS MINDS bo z nami Nastja Mulej, goreča evangelistka kreativnosti kot temeljne kompetence 21. stoletja. Njena kreativna in praktična delavnica nas bo seznanila s principi lateralnega razmišljanja, ki nam bo pomagalo pri generiranju novih idej in njihovi presoji.

Znanje in sposobnosti, ki jih bomo usvojili:

• znanje o kreativnosti, podjetnosti, sodelovanju, inovativnosti,
• divergentno razmišljanje,
• konvergentno razmišljanje,
• sposobnost generiranja velikega števila svežih idej izven ustaljenih okvirjev.

Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava: https://sasainkubator.si/business-minds-change-your-mind-grow-your-business/

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. 

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

OPA Resort

Veliki Vrh 2
Šmartno ob Paki, 3327 Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran