Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pitch: Pravila igre in kako jo igrati?

2. junija, 2021 , 17:00 20:00

Pitch: pravila igre in kako jo igrati?

Pred finalom programa Startup generator za udeležence programa pripravljamo delavnico z naslovom »Pitch: pravila igre in kako jo igrati?«. Delavnica bo potekala v obsegu štirih šolskih ur in bo podjetnikom pomagala pripraviti in izpiliti svoje pitche za finalni dogodek programa.

Gre za nadgradnjo pretekle delavnice, kjer smo se srečali s primeri dobre in slabe prakse ter naučili bistvenih elementov za dober pitch. Tokrat bodo udeleženci pridobljeno znanje uporabili v praksi in preizkusili, kako s pomočjo naučenih metod pripraviti ter izpiliti pitch. S tem bodo na finalni prireditvi poslušalce navdušili nad svojo podjetniško idejo, kasneje v resničnem življenju pa uspešneje komunicirali s potencialnimi investitorji in drugim partnerji.

O predavatelju:

Viki Pavlič je podjetnik in strokovnjak komunikacije na področju prepričevalnega govora. Je avtor treh Pitching Canvasov in izvaja treninge za izboljšanje prezentacij in pitchev. Njegovo poslanstvo je pomagati inovatorjem prenesti sporočilo o »wow« ideji, saj verjame, da je kvaliteta ideje odvisna od tega, kako je predstavljena. Pri svojem delu se povezuje večinoma s pospeševalniki startupov, razvojnimi oddelki podjetij in drugimi razvijalci inovacij.

Poleg treniranja uspešne komunikacije se ukvarja tudi z inovacijo samo: izvaja različne delavnice s področij poznavanja deležnikov in razumevanja kupcev. Pri tem se povezuje s tehnološkimi startupi, tudi z vodilnim evropskim tehnološkim inkubatorjem YES!Delft, in predava na Tehniški univerzi v Delftu (TU Delft).

 
Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.