Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako zajahati val turizma v dolini?

5. marca, 2020 , 18:00 20:00

Vsi se strinjamo, da turizem v SAŠA regiji postaja ena izmed razvojih prioritet – imamo čudovito destinacijo, pa vendar tega še vedno ne znamo izkoristiti. Kaj lahko naredimo sami?Želiš odpreti apartma, sobe ali hostel, pa ne veš kako začeti? Se zavedaš, da je ključ do uspeha povezovanje? Kaj ponuditi turistom in kaj storiti, da bodo ostali v naši dolini čim dlje?Na vsa ta vprašanja in še več bomo iskali odgovore v četrtek, 5.3. 2020 ob 18:00, ob sproščenem druženju v gostilni Kampa Menina in krepili sodelovanje ter povezovanje.

Gostja: Nina Černel, turistično informiranje in marketing

Ekipa SAŠA inkubatorja bo na dogodku predstavila nove priložnosti, ki se v letu 2020 odpirajo za vse, ki želite razviti svojo podjetniško idejo, pospešiti rast vašega podjetja ali pridobiti nove vire financiranja.

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je prijava na info@sasainkubator.si.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Kamp Menina

Varpolje 105
Rečica ob Savinji, 3332 Slovenija
+ Google Map