Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PREDSTAVI IDEJO IN SI ZAGOTOVI MESTO V GENERATORJU

12. aprila, 2021 , 17:00 18:30

PREDSTAVI IDEJO IN SI ZAGOTOVI IDEJO V GENERATORJU (Dogodek je prestavljen na 12.4.2021)

Začenja se »Startup generator«. Startup generator je program, ki bo pospešil rast tvoje podjetniške ideje. V SAŠA inkubatorju smo nadgradili program podjetniški trampolin in te vabimo, da stopiš z nami v dimenzijo virtualne resničnosti. Zate, ki imaš energijo in podiraš okvirje mogočega, odpiramo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Gre za promocijsko motivacijski dogodek, kot uvod v »startup generator«. Izmed vseh prijavljenih Startup ekip, ki se bodo predstavile na uvodnem dogodku, bomo izbrali 12 ekip. Opremili jih bomo s Startup Generator BOX-i, kjer se nahaja vsa potrebna oprema in navodila.

PRIJAVA na dogodek je brezplačna.

O predavateljici:

Dogodek bo vodila Ana Anžej direktorica SAŠA inkubatorja, ki je dolgoletna strokovnjakinja na področju PR, marketinga in javnega nastopanja ter priprav na pitche. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana slovenistka in dolgoletna vodja projekta FUTURE 4.0, ki dosega izjemno prepoznavnost.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.