Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Primer dobre prakse vlaganj – od blizu: iskanje investicije startup podjetja Bevo (Juicy Marbles)

2. decembra, 2021 , 14:00 17:00

Gregor Rebolj in Tilen Travnik nam bosta predstavila primer iz prakse in sicer na start-up podjetju Bevo, ki je v letu 2021 na trg lansiralo blagovno znamko Juicy Marbles. Gregor Rebolj je v okviru sklada Silicon gardens podprl start-up podjetje Bevo za katerim stojijo Tilen Travnik, Maj Horvat ter Luka Sinček ter tako pospešilo razvoj podjetja ter širitev na tuje trge. Svet vlaganja bomo spoznali iz strani vlagatelja kot tudi prejemnika investicije.

O predavateljih:

Tilen Travnik je soustanovitelj start-up podjetja Bevo, v okviru katerega pod blagovno znamko Juicy Marbles razvijajo in tržijo rastlinsko imitacijo mesnega fileja mignona. Tilen Travnik je tudi soustanovitelj  podjetja D.Labs,  kjer svoje dolgoletne izkušnje s področja agilnega vodenja uporablja pri optimizaciji razvojnih procesov internetnih produktov. Kombiniranje znanj iz raziskovalne sfere, MBA in vitkega podjetništva mu omogoča, da hitro izboljšuje razvojne procese tako v korporacijah kot v mladih podjetjih. Tilen je tudi del Zadruge KIKŠtarter Kamnik ter Pospeševalnika KIKštarter, ki mladim podjetnikom omogoča podporo, tako mentorsko kot tudi finančno, pri razvoju podjetja.

Gregor Rebolj je podjetnik, IT strokovnjak in investitor.

Svojo podjetniško pot je pričel kot  ustanovitelj podjetja Klika, s katerim so ustvarili več kot 5 milijonov prihodkov, leta 2012 pa se je podjetje združile z družbo Sportradar- največjim ponudnikom športnih podatkov. Gregor se trenutno osredotoča na povezovanje in rast lokalnega ekosistema start-upov, saj je izvršni direktor investicijskega sklada Silicon Gardens Fund, ki ga je ustanovil leta 2014 in Silicon Gardens Fund II.

Delavnica bo potekala ONLINE, v četrtek, 2.12.2021, ob 14h. 

Na dogodek so obvezne prijave.

Ob prijavi prejmete povezavo na dogodek – ZOOM.

Poslovni partnerji projekta Investment Academy: Poslovni angeli Slovenije, KIKštarter, Primorski tehnološki park

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in se izvaja v okviru Operativnega programa  za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

 

BREZPLAČNO

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran