Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

RAČUNOVODSTVO ZA START UP PODJETJA

7. januarja, 2021 , 17:00 20:00

Delavnica vam bo pomagala odgovoriti na vprašanje, kako razumeti in brati bilance. Naloga računovodstva namreč ni samo pripravljati bilance, naloga računovodstva je zlasti to, da iz računovodskih podatkov pridobimo pomembne informacije za odločanje. Vsi vemo, da se le s pravimi in pravočasnimi informacijami kujejo dobički. Naučili se bomo brati Izkaz poslovnega izida, bilanco stanja, debata pa bo potekala tudi o likvidnostnem toku.

  • Razumevanje in branje bilanc
  • Pridobivanje pomembnih računovodskih informacij in kazalnikov za odločanje
  • Branje poslovnega izkaza in bilance stanja
  • Likvidnostni tok

Delavnica bo potekala preko Zoom, 7. 1. 2021 od 17.00 do 20.30. Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je PRIJAVA.

O predavateljici:

Tanja Goljar je ustanoviteljica in direktorica računovodskega podjetja Amiga d.o.o., ter nagrajena »računovodja leta« Njihova specialnost je računovodstvo za mala in srednja podjetje. Odlikujeta jih tako strokovnost kot poslovna etika.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Zoom