Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Razmišljaj kot vlagatelj – Delavnica C

7. septembra, 2021 , 17:00 20:00

Vabimo te v program Investment Academy, kjer povezujemo zagonska podjetja in vlagatelje z glavnim ciljem, da spoznamo način razmišljanja in dela drug drugega. Dogodek bo potekal 20.9.2021 ob 17ih.

Vsebina predavanja:

  • kaj je angelsko investiranje,
  • kakšni so mehanizmi investiranja,
  • skrbni pregled posameznega projekta, ki je opora za odločitev za investicijo,
  • kako prepoznati talente, nosilce podjetniške ideje, ki vodijo startupe, in njihove reakcije v kritičnih situacijah,
  • kakšna je vloga vlagatelja in kako spremlja podjetje skozi faze rasti do prodaje.

 

Predavatelja:

  • Tilen Travnik je soustanovitelj start-up podjetja Bevo, v okviru katerega pod blagovno znanko Juicy Marbles razvijajo in tržijo rastlinsko imitacijo mesnega fileja mignona. Tilen Travnik je tudi soustanovitelj  podjetja D.Labs,  kjer je svoje dolgoletne izkušnje s področja agilnega vodenja uporablja pri optimizaciji razvojnih procesov internetnih produktov. Kombiniranje znanj iz raziskovalne sfere, MBA in vitkega podjetništva mu omogoča, da hitro izboljšuje razvojne procese tako v korporacijah kot v mladih podjetjih. Tilen je tudi del Zadruge KIKŠtarter Kamnik ter Pospeševalnika KIKštarter, ki mladim podjetnikom omogoča podporo, tako mentorsko kot tudi finančno, pri razvoju podjetja.
  • Matjaž Jug je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj in predsednik Zadruge KIKštarter, član pospeševalnika KIKštarterja in lastnik ETC Adriatic – agencije za korporativne dogodke. Svoj prvi startup je ustanovil leta 2011, ko je z ekipo razvil rešitev za rezervacijo kampov. Za tem je svojo pot nadaljeval v turizmu kot ustanovitelj podjetja ETC Adriatic in v startup svetu kot pobudnik in ustanovitelj coworking prostorov KIKštarter. Je tudi član komisije pospeševalnika KIKštarter, kjer sodeluje pri izboru startup idej. Z svojim bogatim znanjem je pomagal pri razvoju več kot 50 podjetij.

 

PRIJAVA

Delavnica bo potekala v pasaži SAŠA inkubatorja, za udeležbo na dogodku je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.