Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Spletne trgovine so mrtve?

Danes se vse prodaja preko spleta! In čisto enostavno je, samo „click-click“ in že prodajaš.

Gregor Koprivnik je so-ustavnovitelj in direktor podjetja Konverzija d.o.o., ki sodi med najuspešnejše slovenske spletne trgovine. Večina pozna podjetje po blagovni znamki Ličila.si ali PinkPanda.

Poslujejo na devetih evropskih tržiščih, ustvarjajo več kot 20 milijonov prometa na leto in s paketi razveseljujejo več kot 500.000 strank. S svojim pogledom na podjetništvo, marketing, življenje je unikaten in odličen sogovornik. Svoje trike in poglede deli brez težav ter z veseljem brainstorma o najbolj trdih izzivih. Pogovarjali se bomo, kako v teh časih izkoristiti spletno trgovanje. Ali je to prava pot? Smo že prepozni? Kaj so temelji spletne prodaje in kje so omejitve, ki se jih pogosto ne zavedamo? Kako je z rastjo trga in ali sladki problemi sploh obstajajo? Govorili bomo tudi o marketingu, gibanju, Aristotlu… tem ne bo zmanjkalo.

Dogodek bomo izvedli 1. 12. 2020 ob 18:00 in bo na voljo za vse prijavljene. (število prijav je omejeno).  PRIJAVA je brezplačna.

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2020-2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

1. decembra, 2020 , 18:00 21:00

PRIJAVA

Brezplačno