Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Štartup večer: Remote je način življenja

Mojca in Jure Žove sta uspešna podjetnika, ki se že iz študentskih dni ukvarjata z vprašanjem – Kako najbolje razumeti stranko in predvsem živita svoje življenje. Oba uporabljata remote v praksi, zato odlično poznata njegove prednosti in slabosti. Sta zagovornika načina “Work smart, not hard” in ne marata izgovorov, da se nekaj ne da. Oba sta začela samostojno in s pametnim delom, kreirata svoje življenje. 

Mojca ni samo strokovnjakinja za digitalni marketing, ampak se v svojem delu poglobi v razumevanje stranke in s tem pripravi najboljše kampanje. Deluje skoraj izključno v tujini, kar pomeni da je »remote« delo njena stalnica. Je ustanoviteljica agencije za socialne medije Super Spicy Media, avtorica knjige “Facebook Ads Manual: Everything you need to know to get started”, predavateljica in poosebljena energija.

Jure je informatik, razvijalec in programer, ki ruši stereotipe o računalničarjih. Njegova strast so avtomobili, hitrost, dirke in kava. Že več let dela remote za ConvertKit, katerih poslanstvo je pomagati malim podjetjem in blogerjem, da povečajo svoje občinstvo oz. skupnost preko e-pošte.

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2020-2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

18. junija, 2020 , 19:00 21:00

PRIJAVA

Brezplačno