Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Štartup večer: Silicon Valley Velenje

27. maja, 2020 , 19:00 21:00

Tokratni Štartup večer bomo izvedli na daljavo. Z nami bosta bivša (in upamo, da nekoč bodoča) Velenjčana, ki ju je življenjska pot zanesla v Silicijevo dolino, kjer sta okusila delovanje startupov od blizu in daleč. 

Miha Rebernik se je v Ameriko podal leta 2011, kot član ekipe DoubleRecall, ki je bila sprejeta v pospeševalnik Y combinator (v tem pospeševalniku so zrasli Dropbox, AirBnB, Stripe, Coinbase, Twitch, Redit …). Ekipa se je s časom preoblikovala v Dobjoy. Miho je kasneje pot zanesla v Coinbase, danes pa je član startup ekipe Linear.

Klemen Verdnik je v Silicijevo dolino prispel leta 2013 kot član ekipe Vox.io in tako kot Miha dodobra okusil Silicijevo dolino. Bil je član ekipe Layer, ki je leta 2013 zmagala na TechCrunch Disrupt Startup Battlefield. Nato je delal z ekipami Hyperloop (rLoop) – jap, Hyperloop ter nazadnje z ekipo AirBnb (za vse, ki želite potovati 30% ceneje, je Klemen sprogramiral kodo “SASA-INKUBATOR-4-LIFE” :)). Tako, da zanimivih zgodb in izkušenj nam ne bo zmanjkalo.

Vabljeni.

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2020-2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran