Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Štartup večer: Startup je lahko Simpl

V goste smo povabili Taro Drev, ki jo najbolj poznamo kot avtorico Simplanerja – rokovnika, ki ti pomaga organizirati delo, prosti čas … skratka vse. Letošnja izvedba rokovnika je že njena 4 verzija. Vsako leto se Simplaner izboljšuje, nadgrajuje in raste skupaj z uporabniki.

Tara je tudi letošnja udeleženka Podjetniškega trampolina. Z njo se bomo pogovarjali, kaj vse ji je ta program prinesel, kaj so bile težke ali zanimive lekcije, ki se je morala naučiti na svoji poti. Ali je vedno organizirana in kaj so triki oz. nasveti, da sami postanemo bolj organizirani. Zanimivih zgodb in izkušenj nam ne bo zmanjkalo, zato vabljeni, da se nam pridružite.

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2020-2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

25. avgusta, 2020 , 19:00 21:00

PRIJAVA

Brezplačno