Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STRAIGHT TO THE POINT: “Pitch-aj” in nas prepričaj

13. junija , 17:00 20:00

Na zadnji delavnici bo v sklopu programa Startup Generator Viki Pavlič s finalisti (6 ekip) izvajal coaching pitchanja, pomagal ekipam s konkretnimi nasveti in piljenju podrobnosti pri njihovih predstavitvah, da bodo na trg stopili prodorno in uspešno pitchali pred komisijo na finalnem dogodku. 3 najuspešnejše ekipe bodo prejele točke za prijavo na razpis Mestne občine Velenje za 10.000 eur nepovratnih sredstev.

O predavatelju:

Viki Pavlič je podjetnik in strokovnjak komunikacije na področju prepričevalnega govora. Je avtor treh Pitching Canvasov in izvaja treninge za izboljšanje prezentacij in pitchev. Njegovo poslanstvo je pomagati inovatorjem prenesti sporočilo o »wow« ideji, saj verjame, da je kvaliteta ideje odvisna od tega, kako je predstavljena. Pri svojem delu se povezuje večinoma s pospeševalniki startupov, razvojnimi oddelki podjetij in drugimi razvijalci inovacij.

Poleg treniranja uspešne komunikacije se ukvarja tudi z inovacijo samo: izvaja različne delavnice s področij poznavanja deležnikov in razumevanja kupcev. Pri tem se povezuje s tehnološkimi startupi, tudi z vodilnim evropskim tehnološkim inkubatorjem YES!Delft, in predava na Tehniški univerzi v Delftu (TU Delft).

Opomba: Dogodek je zaprtega tipa za udeležence programa Startup Generator.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran