Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Tarča priložnosti #biznisdejvelenje

2. septembra , 08:00 14:00

V prihodnosti čaka Savinjsko Šaleško regijo precej sprememb, ki regijskim podjetjem prinašajo nove izzive in priložnosti.   Ker se zavedamo pomembnosti povezovanja in izobraževanja, bo v petek, 2. 9. 2022, v organizaciji SAŠA inkubatorja in Mestne Občine Velenje potekal dogodek TARČA PRILOŽNOSTI (#biznisdejvelenje).   

V prvem delu dogodka, ki se prične ob 9:00 in je namenjen izobraževanju, bo Dejan Stamenić iz podjetja Adecco predaval na temo Kako do dobrih kadrov. Sledilo bo predavanje o možnostih financiranja podjetij, predavatelja bosta dr. Sabina Žampa in Aleksander Dolenc iz podjetja Riso d.o.o..

Predavanje je brezplačno, prijave so obvezne.

Izobraževalnemu delu bo sledil zabavni mreženjsko – povezovalni del, ki se prične ob 11:00. Na oder bo stopilo deset regijskih podjetij, ki bodo skušala preko kratkih triminutnih ‘pitchev’ prepričati 100 dijakov in študentov iz Velenja, da so ravno oni pravi delodajalec zanje.

Po končanih predstavitvah bodo dijaki in študenti izzvali podjetnike na napihljivi tarči, kjer se bodo skozi igro bolje spoznali. Gre za malce drugačen “speed dating” kot smo ga vajeni in verjamemo, da se bo tekom igre spletlo veliko ključnih poznanstev.


Dogodek se bo zaključil ob dobri hrani na tradicionalni Promenadi okusov.   
  
Na dogodku boste imeli priložnost pridobiti nova znanja, spoznati bodoče kadre in predstavnike podjetij – verjamemo, da bo nastalo precej ključnih poznanstev! 
Priložnost zamujena, ne vrne se nobena! 

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

SAŠA inkubator, Šaleška c 2A

Stari trg 11

Nova Pekarna
Staro Velenje, 3320 Velenje,
+ Google Map