Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

TIK TOK – OSNOVE IN POSLOVNE PRILOŽNOSTI

20. oktobra, 2020 , 17:00 20:30

Na delavnici bo predstavljena aplikacija »TIK TOK« s svojimi prednostmi za podjetja. Udeleženci se bodo naučili narediti dober »TIK TOK« video ter spoznali načine snemanja in montaže, ki jih aplikacija omogoča. Predstavljeni bodo primeri dobrih praks in načini, kako do več sledilcev.
 
Delavnica je namenjena vsem, ki želijo podrobneje spoznati aplikacijo oziroma socialno omrežje »TIK TOK« in vse njene možne elemente za ustvarjanje video vsebin ter kako uporabljati »TIK TOK« za svoje podjetje oz. poslovne priložnosti.

Prvi del delavnice bo sestavljen iz teoretičnega dela, drugi del pa bo vseboval tudi praktične elemente.

Predavanje bo zajemalo:

  • predstavitev aplikacije oz. socialnega omrežje in njegove prednosti,
  • načine, kako ustvariti dober TIK TOK video,
  • možnosti snemanja in montaže, ki jih aplikacija ponuja,
  • primere dobrih praks,
  • praktični del spoznavanja delovanja,
  • kako pridobiti več sledilcev.

O predavateljici:
Sandra Auer je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, specializirana za RTV produkcijo, z več kot 16 letnimi izkušnjami na radiu in televiziji. Danes je podjetnica, motivacijska govornica in uporabnica aplikacije Tik Tok, kjer ima trenutno več kot 22.000 sledilcev. Aplikacijo Tik Tok opisuje kot enkratno platformo, kjer kreativno ustvarjanje za uporabnike, resnično več ne pozna meja. Doda še, da lahko vsak, z malo veselja in dodatnega znanja, osvoji TikTok.

Delavnico bomo izvedli 20. 10. 2020 ob 17:00 in bo na voljo za vse prijavljene. (število prijav je omejeno na 15 oseb). Delavnica je brezplačna, obvezna je PRIJAVA.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Zastonj

PC standard

SASA inkubator d.o.o.
Velenje, Slovenia 3320
+ Google Map
031763102