Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

TOP KPI to steer your investment

12. oktobra, 2021 , 17:00 20:00

Predavatelj Andrej Guštin bo na tokratni delavnici predstavil ključna orodja in pristope, ki omogočajo tako investitorjem kot upravljalcem podjetja out-of-the-box pristop k postavitvi, spremljanju in upravljanju procesov v vašem podjetju in varnosti vaše investicije. Niso samo finančne metrike tiste, ki spremljajo vašo investicijo. Za razvoj in rast podjetja so ključni procesni KPIji, ki odražajo moč in zmogljivost zagonskega podjetja, da bo prerastlo začetno fazo in uspešno rastlo in se razvijalo v korist kupcev in dodane vrednosti za vse deležnike. 

Delavnica bo potekala ONLINE, v torek, 12.10.2021 od 17h do 20h.

Dogodek je BREZPLAČEN, obvezna je PRIJAVA. Pred dogodkom boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do delavnice, ki bo izvedena preko platforme ZOOM.

O predavatelju:

Andrej Guštin ima več kot 20 let izkušenj na področju vodenja velikih skalabilnih projektov, upravljanja poslovnih procesov, svetovanja in usposabljanja. Njegove dejavnosti so na splošno vodstveno poslovno svetovanje o strategiji podjetja, optimizaciji procesov in inovacijah procesov. Kot “poslovni predstavnik” redno predava in predstavlja študije primerov na različnih univerzitetnih programih v Sloveniji, pa tudi na zagonskih pospeševalnikih. Andrej je podpredsednik IIBA POGLAVJE SLOVENIJA in ima magisterij znanosti. Uspešno je ustanovil več kot 3 podjetja, ki so še vedno najuspešnejša v segmentu industrije.

Partnerji projekta: Poslovni angeli Slovenije, KIKštarter in Primorski tehnološki park. Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

BREZPLAČNO

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran