Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Učinkovita širitev blagovne znamke

Vsebina delavnice se bo nanašala na praktični primer hitre in učinkovite širitve blagovne znamke na tuje trge. Delavnico bo vodil Timotej Gračner. Pred letom sta z očetom ustanovila D2C lovsko blagovno znamko Black Fire – sredstvo za privabljanje divjih prašičev. Timotej je le v enem letu uspel zgraditi dominantno blagovno znamko v svoji kategoriji, vzpostaviti internetno prodajo na največjih EU tržiščih in vstopiti v 50 retail trgovin brez distributerja ali prodajnika na terenu.

Na delavnici bomo šli korak za korakom in ugotovili kako mu je to uspelo ter kaj je počel prav. Gre za delavnico, ki bo temeljila na konkretnih akcijah, ki jih lahko vsak poslušalec v svojem biznisu uporabi že naslednji dan.

Povzetek:

– kako zgraditi prodajno mrežo brez distributerjev in obdržati višjo maržo? 

– kako zgraditi B2B bazo z minimalnimi stroški?  

– kako z nizkim budgetom hitro zgraditi blagovno znamk v določeni niši? 

– podrobna analiza kampanje za pridobitev prvih B2B partnerjev.

– kako smo prišli v Decathlon brez distributerja ali posrednika in obdržali visoko maržo?

O predavatelju:

Timotej je svojo marketinško kariero začel na Studio Moderna Slovenija, kjer je postal vodja internetne prodaje. Kasneje je upravljal marketinške kampanje s preko $40,000 dnevnega budžeta za večje Sillicon Valley mobile start-upe. Pred letom sta z očetom ustanovila D2C lovsko blagovno znamko Black Fire – sredstvo za privabljanje divjih prašičev. Timotej je tudi redni govorec na največji svetovni super-affiliate konferenci Affiliate World Conferences.

Delavnico bomo izvedli 8. 12. 2020 ob 17:00 in bo na voljo za vse prijavljene. (število prijav je omejeno na 15 oseb). Delavnica je brezplačna, obvezna je PRIJAVA.

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2020-2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

PRIJAVA

8. decembra, 2020 , 17:00 20:00

Zoom