Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

UPORABA SPLETNIH ORODIJ

13. oktobra, 2020 , 17:00 20:30

Na trgu obstaja ogromno spletnih orodij. Za uporabnike, ki ne prihajajo iz tehnoloških področij se mnoge delovne naloge opravljajo v programih, ki so bistveno dražji od tistih, ki jih v resnici uporabnik potrebuje. Istočasno obstajajo delovne naloge, katerih velik delež opravljamo »peš«, čeprav na trgu obstajajo brezplačne aplikacije, ki to delo bistveno olajšajo.

Pridružite se nam na dogodku, na katerem boste izvedeli katera so najpogostejša orodja, ki vam lahko olajšajo delo oziroma pomagajo vaše delovne naloge opraviti hitreje, ceneje in enostavneje.

Tokratna delavnica bo osredotočena na orodja in pripomočke za najpogostejše delovne naloge s katerimi se vsakodnevno srečujemo v pisarni.

Delavnica bo zajemala:- Predstavitev in debato kakšne so tipične administrativne naloge, ki doletijo skoraj vsakega podjetnika – Po posameznih področjih se bo predstavilo orodja, ki lahko nalogo poenostavijo- Praktični prikaz uporabe spletnih orodij

Delavnica bo potekala preko Zoom13. 10. 2020 od 17.00 do 20.30. Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je PRIJAVA.

O predavatelju:

Delavnico bo vodil Islam Mušić, ki je IT strokovnjak ter predavatelj na Šolskem centru Velenje. Že vrsto let se ukvarja s startupi, jih mentorira, jim pomaga pri postavljanju storitev in produktov. Na delavnici bo znal prisluhniti vašim problemom in jih na enostaven način pretvoril v rešljive izzive. 

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno

PC standard

SASA inkubator d.o.o.
Velenje, Slovenia 3320
+ Google Map
031763102