Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

6.delavnica: Ustvarjanje profitabilnega podjetja

24. maja, 2021 , 17:00 20:00

Ustvarjanje profitabilnega podjetja

Čaka nas zadnja delavnica pod okriljem »Startup generatorja«. Startup generator je program 6. delavnic, ki bo pospešil rast podjetniških idej. V SAŠA inkubatorju smo nadgradili program podjetniški trampolin in naredili korak v dimenzijo virtualne resničnosti. Za vse, ki imajo energijo in podirajo okvirje mogočega, odpiramo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Na prihajajoči delavnici nas čaka »Ustvarjanje profitabilnega podjetja«. Cilj delavnice bo sprememba »mindseta« glede rezultatov poslovanja in iskanja rešitev. V sklopu delavnice bomo definirali cilje, lotili se bomo organizacije ekipe in pogledali na področje financ. V nadaljevanju se bomo lotili tudi podjetja samega in CEOja ter predelali njegove zadolžitve in obveznosti.

O predavatelju:

Jani pravdič je serijski podjetnik in entuziast, ki uspešno združuje mlade slovenske podjetnike pri različnih projektih. Še posebej aktivno deluje na področju turizma.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.