Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zaključni dogodek programa Startup generator

4. junija, 2021 , 19:00 22:00

Zaključni dogodek programa Startup generator

Na zaključnem dogodku programa Strartup generator bomo v živo prisluhnili predstavitvam šestih najboljših podjetniških idej, strokovna komisija pa bo izbrala 3 zmagovalne ekipe, ki bodo prejele točke na razpisu Mestne občine Velenje za dostop do nepovratnih sredstev v v višini 10.000 €.

Dogodek je namenjen potrditvi uspešnega dela udeležencev programa, zlasti najboljših, njihovi predstavitvi potencialnim investitorjem, simbolnemu zaključku programa in mreženju.

O programu:

Startup generator je šesttedenski pospeševalni program  SAŠA inkubatorja, namenjen razvoju startupov. Izbranim 12 ekipam smo omogočili tedenske skupinske delavnice in individualno delo z mentorji, s čemer smo jim nudili podporo pri izpopolnjevanju svojih poslovnih idej in razvijanju teama ter pridobivanje raznolikih znanj s področja podjetništva. Gre za nadgradnjo našega prejšnjega programa Podjetniški trampolin, s katerim smo v zadnjih letih že uspešno uresničevali podjetniške ideje.

Vodja dogodka:

Ana Anžej je direktorica SAŠA inkubatorja, dolgoletna strokovnjakinja na področju PR, marketinga in javnega nastopanja ter priprav na pitche. V programu Startup generator je mentorica in članica komisije za izbor zmagovalnih ekip.


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.