Se ti zdi, da se na startup sceni nič ne dogaja? To ne bi moglo biti dlje od resnice. Zima je čas za pogled vase, sprejem novih odločitev, sprememb in začrtanih poti, pomlad pa prinese energijo akcije. 

In zdaj je pred vrati, z njo številni programi, tudi razpis P2, ki prinaša ‘nov-star’ veter na slovensko startup sceno. Slovenski podjetniški sklad nas je že obvestil, da je razpis dodobra prevetril, ne samo vsebinsko, ampak tudi zmanjšal število podprtih podjetij. Zato bo ključno vlogo odigrala dobra priprava in prijava na razpis.

Poleg Saša Inkubatorja, bo v partnerstvu program priprav izvajalo še nekaj ostalih partnerjev: Tovarna podjemov, Katapult, LUI, Inkubator Sežana, Primorski tehnološki park, Inkubator Podbreznik in Tehnološki park Ljubljana. Za nami vsemi je že več kot deset let dolga zgodba podpore, rasti in moči in zelo se veselimo vseh novih izzivov.

Aktivnosti Saša inkubator d.o.o. v okviru operacije “JR podporno okolje 2023” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.