PODJETNIŠKI TRAMPOLIN

V SAŠA inkubatorju smo razvili intenzivni program za razvoj podjetniške ideje. Program traja od leta 2016 in v tem času smo preko programa splavili že več kot 50 ekip.

Ne pravimo, da imamo čarobno palčko, ki bo tvoj produkt ali storitev postavila ob bok Applu. Ponujamo pa orodje, da v šestih tednih idejo izpiliš do te mere, da boš pripravljen-a na vstop na trg.

ZMAGOVALEC PRETEKLEGA PODJETNIŠKEGA TRAMPOLINA

Program je sestavljen,  kot serija izbranih predavanj in delavnic, kjer gostimo TOP strokovnjake na področju startupa iz Slovenije. V programu obdelamo praktično vse, kar startup potrebuje na začetku: od marketinga, tehnične podpore, validacije trga, grajenje skupnosti … do javnega nastopanja in uspešne prodaje na trgu.

Ekipe pripravimo na vstop na trg. Če tudi vaša ekipa potrebuje pomoč – je Podjetniški trampolin pravi program za vas.

Podjetniški trampolin se izvaja enkrat letno v obdobju od marca do junija, zato se prijavi na novice na dnu strani, če želiš biti obveščen, ko se bo začelo novačenje ekip za novo sezono.

Izmed vseh prijavljenih ekip na koncu izberemo TOP 6, ki se nato predstavljajo pred širšo podjetniško skupnostjo in potencialnimi investitorji.

PREDSTAVITEV TOP 6 EKIP PRETEKLIH LET