Štartup Solčava

[kc_row use_container=”yes” _id=”852042″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”232266″][kc_column_text _id=”487365″]


Vabimo te, na sproščeno druženje in pogovor z zanjimivimi gosti, ki bodo s tabo delili svoje zgodbe.

Ekipa Saša inkubatorja pa ti razkrije aktualne programe za pomoč pri razvoju ideje.

Z nami bodo:

Melu d.o.o. je družinsko podjetje, ki ga ljubezen do lesa spremlja že od leta 1933. V proizvodnjo masivnih notranjih vrat je vpeta že četrta generacija, ki združuje tradicijo z moderno tehnologijo.
Mizarstvo MELU sledi trajnostni politiki. Skrb za kvaliteto se prične že v fazi rasti, saj se lahko le iz zdravega drevesa proizvede zares kvaliteten končni izdelek.

Jože Strmčnik-Šlanger je samorastnik in samouk. Želja po ustvarjanju in kreiranju form ter občutek za linijo in estetiko sta ga zvabila na pot oblikovanja. Njegovi izdelki so samosvoji, unikatni, dodelani do zadnje podrobnosti, toda v svojem bistvu preprosti in naravni. Ravna se po občutku, vztraja na svoji poti, črpa iz narave in sebe.

Ana Kaker, Vintage Vacation
Obnovljenih kašče, opremljenih s restavriranim starim pohištvom, ki se skrivajo pod imenom Vintage Vacation, so zasnovane kot apartmaji, kjer si gostje obroke lahko pripravljajo sami iz lokalnih dobrot. S svojo ponudbo želijo navdušiti vse, ki se želijo odklopiti od rutinskega vsakdana, se vrniti k naravi, negovati svoje medsebojne odnose ter hkrati spoznati slovensko kulturno dediščino.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]