dogodki

Latest Past dogodki

Zaključek startup skupnosti

Prišel je čas, ko se zazremo nazaj in ovrednotimo uresničene ideje in cilje. Prihaja čas, ki odpira vrata novim idejam, ki tlijo in čakajo na to, da zažarijo in se uresničijo. Odprimo skupaj vrata v boljšo prihodnost. Vabimo vas na zaključek startup skupnosti, ki bo 22.12. 2021 ob 12h, kjer bomo: - predstavili načrte za… Preberi več »Zaključek startup skupnosti

Brezplačno

4. Mednarodna konferenca FUTURE X – Kreiraj svojo prihodnost in bodi z nami!

Vabimo vas na 4.mednarodno konferenco Future X, ki bo potekala 7. decembra, 2021 od 12:00 do 19:00. Pridružite se nam pridružite na naši misiji ustvarjanja nove dimenzije X, kjer povezujemo nove tehnologije, start- upe in korporacije na temo prihodnosti industrije 4.0. Z nami bodo nadarjeni, v prihodnost usmerjeni govorci iz različnih držav: Hrvaške, Bosne, Slovenije,… Preberi več »4. Mednarodna konferenca FUTURE X – Kreiraj svojo prihodnost in bodi z nami!

BREZPLAČNO

Primer dobre prakse vlaganj – od blizu: iskanje investicije startup podjetja Bevo (Juicy Marbles)

Gregor Rebolj in Tilen Travnik nam bosta predstavila primer iz prakse in sicer na start-up podjetju Bevo, ki je v letu 2021 na trg lansiralo blagovno znamko Juicy Marbles. Gregor Rebolj je v okviru sklada Silicon gardens podprl start-up podjetje Bevo za katerim stojijo Tilen Travnik, Maj Horvat ter Luka Sinček ter tako pospešilo razvoj… Preberi več »Primer dobre prakse vlaganj – od blizu: iskanje investicije startup podjetja Bevo (Juicy Marbles)

BREZPLAČNO