Uspešen zagon pospeševalniškega programa STARTUP GENERATOR 2022

Ekskluzivni pospeševalniški program STARTUP GENERATOR 2022, ki poteka v SAŠA inkubatorju že drugo leto zapored, se tokrat vrača iz virtualnega okolja v svet prave energije, mreženja, delavnic in dogodkov v živo.

12 najbolj perspektivnih ekip danes, 10.5.2022 vstopa v 6 – tedenski program, ki ga zaokroža 5 masterclass delavnic vrhunskih mentorjev in predavateljev na področjih poslovnega modela, prodaje, marketinga, financiranja in “pitchanja”. Udeleženci bodo spoznali zgodbe uspešnih startupovcev iz podjetij Graska, Malinca in Mali Junaki, ki bodo na svojih podjetniških idejah prikazali, kako teroretično znanje deluje v praksi. Ob koncu programa se bo na finalnem dogodku, 16.6.2022 po izboru strokovne komisije predstavilo 6 najmočnejših ekip, ki bodo prejele brezplačno izdelavo promocijskega videa.

Tri ekipe, ki bodo najbolj prepričljivo predstavile svoj potencial podjetniške ideje, bodo prejele točke za prijavo na razpis Mestne občine Velenje, ki v letu 2022 namenja 30.000 € nepovratnih sredstev za spodbujanje zagonskih podjetij.    

Ekipe Startup Generatorja 2022:

1. E-gostinec

2. Streeteyes

3. Dispo Market

4. Quantum Meta Health

5. Luka bere

6. Okta kompostnik

7. Pigmenterija

8. Babave

9. Marketing Manifest

10. Najdi prakso

11. Spletna akademija ličenja

12. NFT agencija

»Startup Generator je program, ki je odprt, ki ne izključuje, ampak ponuja enormen potencial in odpira široke priložnosti za vse. Za tiste, ki so pripravljeni trdo delati in tiste, ki si želijo razvijati svoj posel v dolini, kjer marsikdo reče, da ni prihodnosti. Jaz pa pravim, da je prihodnost danes zbrana v podjetniškem centru Standard, v SAŠA inkubatorju in ta prihodnost temelji na kreativi, na zagnanosti, na entuziazmu, in predvsem na norih idejah, ki jih imajo mladi«, je povedala direktorica SAŠA inkubatorja, Ana Anžej.