Loading dogodki

« Vsi dogodki

Marketing Facebook in Instagram (Meta)

6. decembra , 17:00 20:00

Družbeni omrežji Facebook in Instagram sta med najpomembnejšimi kanali digitalnega marketinga. Katere so tiste uspešne vsebine, ki generirajo promet? Kako ustvariti oglaševalsko kampanjo in brati statistične podatke?

VSEBINA:

Spoznali boste primere uspešnih objav, različne formate objav, vrste objav in pomen hashtagov, A/B testiranja in delovanje remarketinga. Osredotočili se bomo na ustvarjanje uspešne vsebine na teh dveh družabnih omrežjih in spoznali načine za povečanje dosega objav. Podrobneje bomo pogledali Facebook in Instagram orodja za ustvarjanje vsebin, oglaševanje in prodajo. Naučili se boste ustvariti oglaševalsko kampanjo, spremljati in brati statistične podatke (insights).

Delavnica je brezplačna, obvezne so prijave.

O predavateljici:

Predavateljica Maja Šetinc je strokovnjakinja za komuniciranje in marketing. Na tem področju je aktivna že od študentskih let, ko je poleg študija Komuniciranja in medijev ter Slovenistike pridobivala tudi praktično znanje in se dodatno samoizobraževala. Pri svojem delu se srečuje z družabnimi omrežji, kjer skrbi za digitalne kampanje naročnikov, pripravlja besedila in grafike ter članke in PR sporočila. Ima večletne izkušnje s postavljanjem strategij nastopa na družabnih omrežjih za startupe ter pripravljanjem vsebin za korporacije. Znanje in izkušnje, ki jih je pridobila pri delu, deli tudi na praktično zastavljenih delavnicah.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Šaleška cesta 2a, Velenje

Šaleška cesta 2a Slovenija + Google Map